Om Ekolea

Personalen på Ekolea är mycket miljömedvetna och alla är diplomerade och certifierade inom sina yrkesområden!

Ekolea har funnits sedan hösten 2006 och vår strävan efter att kunna jobba ekologiskt och tryggt har varit kantig. Allt naturligt / ekologiskt är inte bra och hållbart. Men efter att vi börjat samarbeta med Q for Skin, M Picaut, Esse, Maria Åkerberg, Bruns Products, Organics etc och fått chansen att bedriva kliniska studier tillsammans med dom, så har Ekolea utvecklats till vad vi anser är ett genuint koncept.

Nu har vi möjlighet att ta hjälp med vad som är trygga och säkra ingredienser ur bla allergi synpunkt och blir hela tiden uppdaterade med alla nya regler och lagar som ständigt förändras. Det är ett otroligt roligt samarbete och fantastiskt roligt för oss att få hjälpa våra kunder på ett tryggt och hållbart sätt! (Vi försöker i största möjligaste mån arbeta med Svenska Märken.)

Något som påverkar oss mycket mer än vad vi vetat förut är: Brist på fettsyror och fel balans på omega 3 och 6 det kan skapa problem som torr och inflammerad hy, håravfall, förtidigt hudåldrande, fethud med akne, torra slemhinnor, menssmärtor, mental ohälsa etc

Vi har enligt våra kriterier valt ut de bästa och säkraste produkterna på den svenska marknaden. Säkra produkter för oss, är de som inte är allergiframkallande och stör vår miljö. Bästa produkterna är de, som faktiskt gör skillnad för vår hud/hår. Alla naturliga produkter är inte bra. Vi vill att du ska känna dig trygg med vad du handlar hos oss.

Märken du hittar i vår butik:

Q for skin, Esse, M Picaut, Maria Åkerberg, Helhetshälsa, Crearome, Helhetshälsa, Bruns Products, Dessert Essence, Natracare, Logona, Sante, Tints of nature, Organics, Derm Organic, WE DO, Choklad Vivani, Te Pukka, mm

 

Välkommen in till oss eller vår webbutik!

Sanna, Mikaela, Annakarin, Maya, Felicia, Angelika och Mia

 

Angelika Löfbacka

Angelika Löfbacka är Cert massör och Diplomerad Naturkosmetisk-hudvårdsterapeut. Hon är vår arbetsmyra och älskar nya utmaningar

Mikaela Jansson

Mikaela är frisör. Hon är utbildad 2010. En härligt go tjej, som nu kommit tillbaka från sin mammaledighet.
Men ska dock snart ha sitt 3:e barn och försvinner igen :-))

Anna-Karin Mattsson

Anna-Karin Mattsson är frisör sedan 2007 och älskar alla färgbehandlingar av alla de slag. Hon är en pigg, frisk fläkt där det aldrig står still. Träningsfreak och shoppar gärna loss när tillfälle ges:-)

Mia Antonsson

Mia Antonsson är frisören som efter 25 år sadlade om från traditionell frisör till ekologisk frisör. Är en av delägarna och kämpar för att hela tiden hitta nya fungerande ekologiska hårprodukter. Är expert på att rulla permanenter och har stor kunskap om kemikalier i hårvården.

Sanna Jonsson

Sanna Jonsson är tandsköterskan som 2004 sadlade om till naturkosmetisk-hudvårdsterapeut. Hon är en av eldsjälarna och delägare till Ekolea. Gillar att bedriva kliniska studier, att arbeta ekologiskt och tryggt med rena produkter är ett måste för henne. Gräver gärna ner sig i djupverkande behandlingar.

Felicia Andersson

En mycket glad och go Frisör som senast kommer från Varberg och ett år i Indien, där Felicia läst ayurvedisk yoga. Felicia är vegan och har gedigna kunskaper i kost och ekologisk medvetenhet.

Ann Sköld

Vårt nyaste tillskott. Började hos oss Sept-19. Go glad och lugn och har en gedigen erfarenhet och utbildad både som Naturkosmetisk Hudvårds Terapeut samt Massör och Kock. Grym på bindvävsmassager. Här är du i trygga händer.

Maya Gradin

Vår goa massör. Som kan tag i de mest hårda ryggar, gör även gravidmassage och bindvävsmassage.