Om Ekolea

Personalen på Ekolea är mycket miljömedvetna och alla är diplomerade och certifierade inom sina yrkesområden!

Ekolea har funnits sedan hösten 2006 och vår strävan efter att kunna jobba ekologiskt och tryggt har varit kantig. Allt naturligt / ekologiskt är inte bra och hållbart. Men efter att vi börjat samarbeta med Q for Skin, M Picaut, Esse, Maria Åkerberg, Bruns Products, Organics etc och fått chansen att bedriva kliniska studier tillsammans med dom, så har Ekolea utvecklats till vad vi anser är ett genuint koncept.

Nu har vi möjlighet att ta hjälp med vad som är trygga och säkra ingredienser ur bla allergi synpunkt och blir hela tiden uppdaterade med alla nya regler och lagar som ständigt förändras. Det är ett otroligt roligt samarbete och fantastiskt roligt för oss att få hjälpa våra kunder på ett tryggt och hållbart sätt! (Vi försöker i största möjligaste mån arbeta med Svenska Märken.)

Vi har enligt våra kriterier valt ut de bästa och säkraste produkterna på den svenska marknaden. Säkra produkter för oss, är de som inte är allergiframkallande och stör vår miljö. Bästa produkterna är de, som faktiskt gör skillnad för vår hud/hår. Alla naturliga produkter är inte bra. Vi vill att du ska känna dig trygg med vad du handlar hos oss.

Märken du hittar i vår butik:

Q for skin, Esse, M Picaut, Maria Åkerberg, Helhetshälsa, Zenz, Crearome, Helhetshälsa, Bruns Products, Dessert Essence, Natracare, Logona, Sante, Tints of nature, Organics, Derm Organic,  Choklad Vivani, Te Pukka, mm

 

Välkommen in till oss eller vår webbutik!

 

Anna-karin, Sanna, Angelika,  Malin och Elin

Angelika Löfbacka

Angelika Löfbacka är Certificerad Massör och Diplomerad Naturkosmetisk-Hudvårdsterapeut. Har arbetat på Ekolea sedan 2011.

Anna-Karin Blomqvist

Anna-Karin är utbildad Frisör och har arbetat på Ekolea sedan 2007. Hon är idag en av delägarna till Salongen.

Elin Andersson

Elin är Utbildad Frisör och började på Ekolea sommaren -2023

Sanna Jonsson

Sanna är Diplomerad Naturkosmetisk-Hudvårdsterapeut och startade Ekolea 2006

Malin Svensson

Malin är utbildad Frisör och har arbetat på Ekolea sedan 2022.