Om Ekolea

Personalen på Ekolea är mycket miljömedvetna och alla är diplomerade och certifierade inom sina yrkesområden!

Ekolea har funnits sedan hösten 2006 och vår strävan efter att kunna jobba ekologiskt och tryggt har varit kantig. Allt naturligt / ekologiskt är inte bra och hållbart. Men efter att vi börjat samarbeta med Q for Skin, M Picaut, Esse, Maria Åkerberg, Bruns Products, Organics etc och fått chansen att bedriva kliniska studier tillsammans med dom, så har Ekolea utvecklats till vad vi anser är ett genuint koncept.

Nu har vi möjlighet att ta hjälp med vad som är trygga och säkra ingredienser ur bla allergi synpunkt och blir hela tiden uppdaterade med alla nya regler och lagar som ständigt förändras. Det är ett otroligt roligt samarbete och fantastiskt roligt för oss att få hjälpa våra kunder på ett tryggt och hållbart sätt! (Vi försöker i största möjligaste mån arbeta med Svenska Märken.)

Något som påverkar oss mycket mer än vad vi vetat förut är: Brist på fettsyror och fel balans på omega 3 och 6 det kan skapa problem som torr och inflammerad hy, håravfall, förtidigt hudåldrande, fethud med akne, torra slemhinnor, menssmärtor, mental ohälsa etc

Vi har enligt våra kriterier valt ut de bästa och säkraste produkterna på den svenska marknaden. Säkra produkter för oss, är de som inte är allergiframkallande och stör vår miljö. Bästa produkterna är de, som faktiskt gör skillnad för vår hud/hår. Alla naturliga produkter är inte bra. Vi vill att du ska känna dig trygg med vad du handlar hos oss.

Märken du hittar i vår butik:

Q for skin, Esse, M Picaut, Maria Åkerberg, Helhetshälsa, Crearome, Helhetshälsa, Bruns Products, Dessert Essence, Natracare, Logona, Sante, Tints of nature, Organics, Derm Organic, WE DO, Choklad Vivani, Te Pukka, mm

 

Välkommen in till oss eller vår webbutik!

 

Angelika Löfbacka

Angelika Löfbacka är Cert Massör och Diplomerad Naturkosmetisk-hudvårdsterapeut. Hon är vår arbetsmyra och älskar nya utmaningar

Anna-Karin Mattsson

Anna-Karin Mattsson är frisör och har jobbat på Ekolea sedan 2007. Hon älskar alla färgbehandlingar av alla de slag. Hon är en pigg, frisk fläkt där det aldrig står still. Träningsfreak och shoppar gärna loss när tillfälle ges:-)

Mia Nordling

Mia Antonsson är frisören som efter 25 år sadlade om från traditionell frisör till ekologisk frisör. Startade upp Ekolea2006 Hon är expert på att rulla permanenter och har stor kunskap om kemikalier i hårvården.

Sanna Jonsson

Sanna Jonsson är tandsköterskan som 2004 sadlade om till Naturkosmetisk-hudvårdsterapeut och utbildad inom Microblading 3d bryn Gillar att bedriva kliniska studier, att arbeta ekologiskt och tryggt med rena produkter är ett måste för henne. Gräver gärna ner sig i djupverkande behandlingar.

Felicia Andersson

En mycket glad och go Frisör som senast kommer från Varberg och ett år i Indien, där Felicia läst ayurvedisk yoga. Felicia är vegetarian och har gedigna kunskaper i kost och ekologisk medvetenhet. Brinner för alla färgbehandlingar!

Ann Sköld

Härliga Ann är utb Naturkosmetisk-hudvårdsterapeut, Lymfmassör, Käkledsmassör och Traditionell Massör.