Oren hy med akneliknande besvär

Att lida av oren hy kan vara mycket påfrestande. Vi föreslår personlig rådgivning, ev Djuprengörande Ansiktsbehandling

och uppföljning för bästa resultat.

Vi rekommenderar varmt Q for skins hudvårdsserie.

Oftast ser man fina resultat först efter 2-4 månader.

Välkommen att boka gratis hudkonsultation. Tel 054-211415 eller online   https://cliento.com/bookingapp/ekolea/ekolea/#/service

 

Paket plitig/oren hy innehåller Anti-stress Cream som är en reparerande havtornskräm, balanserande och återfuktande ansiktsvattnet Suppressing Booster samt Cleansing Gel som är en djuprengörande ansiktsrengöring.

För maximal effekt rekommenderar vi även att man lägger till Q Svartvinbärskapslar för att ge huden näring inifrån. Svartvinbärskapslar kan vara ett fantastiskt tillskott när kroppen är i behov av näringsstöd och stärker hudbarriären.

https://www.ekolea.se/produkt-kategori/q-for-skin/

Före och efter bilder med ca 3 månaders mellanrum.

philip

 

 

Maries berättelse

Jag har haft problem med akne sen tolv års ålder men när jag blev långtids sjukskriven pga
av en fotoperation kund12blev det mycket sämre! I paniken provar man allt…

Man har akne, man är röd, det kliar, svider och man blir bara mer o mer stressad över situationen, vilket gör att man får ännu mer finnar! Självkänslan sjunker, man mår dåligt o trivs inte med tillvaron. Livet påverkas! Men man är inte ensam…..fast det känns så. Det finns faktiskt hjälp att få. Jag blev rekommenderad att gå till Ekolea i Karlstad som jobbar med helhetskonceptet Q for Skin. Hudterapeuten där gjorde en analys och så började förändringen.

Det tar tid och kraft och man tvivlar många gånger på att det någonsin blir bra. Det ligger mycket hos personen själv, val av kost, levnadssätt och andra uppoffringar vilket spelar otroligt stor roll i kombination med produkterna. Men det är värt allt.

Idag är jag nästan fri från akne och ärr och har kontroll över ”situationen” . Tack vare Q for Skins havtornsproukter ”inifrån och utifrån” och råd o stöttning från Ekoleas personal ,har jag idag fått tillbaka mitt liv o mår bättre än nånsin!
Mari, 21 år

Före och efter bilder från ekolea