Hårbottenbesvär

Vi på ekolea har nu arbetat intensivt med Q for skins fantastiska hårprodukter i många år och vet av egen erfarenhet att de ger snabba synbara resultat. Vi har även gjort egna kliniska studier. Så nu kan vi äntligen försöka hjälpa till med problem såsom klåda, plitor, skorv, beläggningar, håravfall och torr hårbotten.

Vi har tagit fram 2 olika paketlösningar för olika typ av besvär:

 

Hårbottenpaket 1:

 

Paketet för omfattande hårbottenbesvär rekommenderas till dig med besvär av flagor och beläggningar i hårbotten. Vår erfarenhet är att vid omfattande besvär räcker det inte alltid med ett schampo utan man behöver även hjälpa till att lösa upp beläggningarna med hjälp av en olja och en mjuk borste.  Därför innehåller paketet vårt specialschampo, Quick Relief Shampoo, som är ett milt och skonsamt schampo med anti-svampeffekt. För att lösa upp beläggningar och torrhetsflagor innehåller paketet också Blackcurrant Nourishing Oil som man med fingertopparna masserar ner i hårbotten på kvällen. På morgonen använder man den mjuka hårborsten och tar långa masserande drag genom att trycka borsten mot hårbotten. Använd hela borstens bredd och dela gärna upp håret i små benor så att du kommer åt hela hårbotten. Efter borstningen tvättar man håret med Quick Relief Shampoo. Vi rekommenderar att man gör detta under två veckor. Det är sedan individuellt hur ofta man behöver göra kuren.

Paketet innehåller: Quick Relief Shampoo (200ml), Blackcurrant Nourishing Oil (200ml), naturborste

Ord.pris: 797kr PAKETPRIS: 717kr (Du sparar 80kr)

till web shopen: https://www.ekolea.se/produkt/paket-omfattande-harbottenbesvar-2/

Vid behov av balsam rekommenderar vi Q Conditioner som är rikt på vegetabilisk näring och gör håret glansigt, mjukt och fylligt. Har man haft omfattande besvär under en längre tid rekommenderar vi att man även tillför Svartvinbärskapslar inifrån för att tillföra väsentlig näring till hårbotten.

Vid behov av stylingprodukter rekommenderas ett naturligt alternativ.

 

Hårbottenpaket 2:

Rekommenderas vid upplevda besvär av torrhetsklåda. Quick Relief Shampoo är speciellt framtaget för att motverka besvär såsom mjäll, torrhet och beläggningar i hårbotten.  För att tillföra fetter i hårbotten ingår även Nourishing Oil som man ska massera med fingertopparna. Efter att du har tvättat håret med Quick Relief Shampoo använd sedan Q Conditioner i vått till fuktigt hår. Tag endast i topparna. Ger glansigt, mjukt och fylligt hår.

Vid behov av styling produkter rekommenderar vi ett ekologiskt alternativ.

Paketet innehåller: Quick Relief Shampoo (200 ml), Nourishing Oil  (150 ml) och Conditioner (200 ml).

INSTRUKTIONER MEDFÖLJER.

Ord. pris: 763kr  PAKETPRIS: 689 kr  (Du sparar 74 kr)

https://www.ekolea.se/produkt/paket-harbottenbesvar/

 

INSTRUKTIONER MEDFÖLJER i alla paketen.

Välkommen att boka tid hos oss för gratis hårkonsultation 054-211415 (Vi följer gärna upp dig och stöttar under kur tiden, kostnadsfritt.)

Q for Skins produkter är inte en medicinsk behandling utan ett rikt näringstillskott, inifrån och utifrån.

Före och efter bilder: