Hårbottenbesvär

Vi på ekolea har nu arbetat intensivt med Q for skins fantastiska hårprodukter i många år och vet av erfarenhet att de ger snabba synbara resultat. Vi har även gjort egna kliniska studier. Så nu kan vi äntligen hjälpa till med problem såsom klåda, plitor, skorv, beläggningar, håravfall och torr hårbotten.

Välkommen att boka tid hos oss för gratis hårkonsultation 054-211415

(Vi följer gärna upp och stöttar dig under kur tiden, kostnadsfritt.)

Vi har tagit fram 2 olika paketlösningar för olika typ av besvär:

 

Hårbottenpaket 1:

Paketet för omfattande hårbottenbesvär rekommenderas till dig med besvär av flagor och beläggningar i hårbotten. Vår erfarenhet är att vid omfattande besvär räcker det inte alltid med ett schampo utan man behöver även hjälpa till att lösa upp beläggningarna med hjälp av en olja och en mjuk borste.  Därför innehåller paketet vårt specialschampo, Quick Relief Shampoo, som är ett milt och skonsamt schampo med anti-svampeffekt. För att lösa upp beläggningar och torrhetsflagor innehåller paketet också Blackcurrant Nourishing Oil som man med fingertopparna masserar ner i hårbotten på kvällen. På morgonen använder man den mjuka hårborsten och tar långa masserande drag genom att trycka borsten mot hårbotten. Använd hela borstens bredd och dela gärna upp håret i små benor så att du kommer åt hela hårbotten. Efter borstningen tvättar man håret med Quick Relief Shampoo. Vi rekommenderar att man gör detta under två veckor. Det är sedan individuellt hur ofta man behöver göra kuren.

Paketet innehåller: Quick Relief Shampoo (200ml), Blackcurrant Nourishing Oil (200ml), naturborste

Ord.pris: 797kr PAKETPRIS: 719kr 

 

 

Hårbottenpaket 2:

Startpaket hårbottenbesvär rekommenderas vid upplevda besvär av mjäll, flagor och torrhetsklåda.

Paketet innehåller specialschampot, Quick Relief Shampoo, som är ett milt och skonsamt schampo med anti-svampeffekt speciellt framtaget för vanliga hårbottenbesvär. För att återställa de besvär som beror på torrhet innehåller paketet även Blackcurrant Nourishing Oil som man med fingertopparna masserar ner i hårbotten på kvällen. På morgonen tvättar man håret med Quick Relief Shampoo. Vi rekommenderar att man gör detta under två veckor. Det är sedan individuellt hur ofta man behöver använda oljan.

Vid behov av balsam rekommenderas Q Conditioner som med sitt näringsrika innehåll gör håret glansigt, mjukt och fylligt.

Paketet innehåller: Quick Relief Shampoo (200ml), Blackcurrant Nourishing Oil (150ml)

Ord. pris: 598kr  PAKETPRIS: 548 kr

https://www.ekolea.se/produkt-kategori/q-for-skin/

Vid behov av balsam rekommenderar vi Q Conditioner som är rikt på vegetabilisk näring och gör håret glansigt, mjukt och fylligt. Har man haft omfattande besvär under en längre tid rekommenderar vi att man även tillför Svartvinbärskapslar inifrån för att tillföra väsentlig näring till hårbotten.

Vid behov av stylingprodukter rekommenderas ett naturligt alternativ.