Fillers / Injektionsbehandlingar

Revolax 1,1ml

+

1595:-

Vi använder oss av märket Revolax. Ampullen innehåller 1,1ml vi förespråkar att man hellre gör lite mindre än för mycket för att få ett naturligt resultat. En ampull räcker till både läppkontur, volym och ev lite mer om man önskar tex labialveck också.

REVOLAX™ Deep med lidokain är ett biologiskt nedbrytbart, icke djurbaserat, kristallklart tvärbundet dermatiskt fyllmedel med hög viskoelasticitet.

Boka

Fillers

Fillers är ett samlingsnamn för alla gelpreparat som består av hyaluronsyra såsom t.ex. Revolax, Restylane och Juvéderm etc. Det är en injektionsbehandling där man fyller ut rynkor och veck, ger volym eller ger tydligare ansiktsdrag och vitalisering av huden. Fillers är en mycket populär estetisk behandling eftersom det ger omedelbart resultat. Det innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens. Fillers är icke-permanenta vilket innebär att de bryts ner med tiden och tillslut försvinner helt. Resultatet håller oftast 2-12 månader. Man rekommenderar att fylla på innan allt har gått ut för större effekt och hållbarhet. Injektioner av ansiktskonturering håller oftast längre då de ligger djupare.

Linjer och rynkor ger ditt ansikte karaktär och personlighet – men alla rynkor kanske man faktiskt inte vill behålla. Då kan fillers vara ett snabbt och enkelt alternativ. Med hjälp av fillers kan man återfå förlorad volym i ansiktet och i läpparna. Man kan förbättra ansiktskonturen med att tex lyfta upp djupa labialveck, marionettlinjer”sura mungipor” och bygga på kindbenen. Magiskt!

Fillers består av hyaluronsyra- ett ämne som förekommer naturligt i vår vävnad och är det ämne som ger vår hud spänst och volym. (En kolhydrat som har en kraftig vattenupptagande förmåga och binder till sig vatten.) Tyvärr minskar detta med åren och det är då man får lite djupare fåror, linjer, rynkor och läppar och kinder förlorar sin tidigare volym.

Vi gör Labialveck, Marionettlinjer, Läppkonturer, Läppvolym och Kindben

BEHANDLINGEN

Innan en behandling går vi tillsammans igenom Dina önskemål och frågor. Vi går igenom vad som är möjligt och bäst för just Dig. I samband med behandlingen får du- om du vill- en bedövningssalva så att behandlingen ska vara så behaglig som möjligt. Det är även lidocain i sprutan. En behandling är så gott som smärtfri. Alla injektionsbehandlingar utförs av certifierad injektionsspecialist.

Vi använder oss av märket Revolax. Ampullen innehåller 1,1ml vi förespråkar att man hellre gör lite mindre än för mycket för att få ett naturligt resultat. En ampull räcker till både läppkontur, volym och ev lite mer om man önskar tex labialveck också.

REVOLAX™ Deep med lidokain är ett biologiskt nedbrytbart, icke djurbaserat, kristallklart tvärbundet dermatiskt fyllmedel med hög viskoelasticitet.

Efter behandlingen kan du få en svullnad i området och även blåmärken. Det går bort inom 3-4 dagar.
Effekten av fillers varar ca 2-12 månader, beroende på behandlingsområde samt om du gjort behandling tidigare. Det håller längre tid efter 2:a behandlingen.

Att tänka på innan Behandling:

Du ska inte någon infektion i kroppen. För att minska risken att få blåmärken så undvik läkemedel som innehåller Acetylsalisylsyra (ex.Treo, Magnecyl) och NSAID (ex.Ipren). Undvik även Omega 3 i 2 veckor innan behandlingen. Undvik alkohol dagarna innan och kaffe 3tim innan.

Att tänka på efteråt:

Man kan se en rodnad och svullnad och få små blåmärken som kan behöva sminkas över.  Du får inte röra området eller ha på någon produkt på 24 timmar. Du ska inte arbeta med hemmavårds produkter som innehåller aha-syror på området på 14 dagar. Utsätt inte ansiktet för för hög värme de närmaste 14dagarna, då hyaluronsyra är känsligt för värme, tex solarium eller bastu. Du får inte bada i bassäng eller träna på 24 timmar. Du ska helst sova på rygg de första 48 timmarna så produkten hinner sätta sig. Vid avvikelser eller funderingar, kontakta oss.

När ska man inte göra fillers:

Om du är gravid eller ammande.

Pågående infektion i behandlingsområdet (herpes, eksem eller akne)

Ökad blödningsbenägenhet

Behandlar med Roacutan

Allergisk / fått tidigare allergisk reaktion mot fillers eller bedövning Lidocain

18års gräns

Sanna som utför dessa behandlingar är certifierad & utbildad inom området av ansvarig läkare  Dr Michael Korhonen Lundin och han finns kopplad till Ekolea.


DR Michael Korhonen Lundin – Natural beauty academy!

 

 

 

 

 

 

Sanna

Före och efter bilder från Ekolea

Fillers i överläppen

 

 

Här har vi fyllt ut labialveck och marionettlinjer.

 

 

Här får man lite ytligare labialveck och marionettlinje (sura mungipor) att blir mindre framträdande.

Här lyfter vi fram kindbenet en aning för mer markering.