Infuzion

Infuzion Booster

+

1900kr

Fukt och vitamin boost

Boka

Infuzion-Volymizer

+

2200kr

Ger Volym-hyaluronsyra 100%

Boka

Infuzion paket pris 2st booster+1st volymizer

+

5595kr

Vi rek en kur för bästa resultat.

Boka

Nyhet Ansiktsbehandling INFUZION!

En mycket populär behandling som ger en effekt av både fillers och skinbooster , men helt utan nålar. Hyaluronsyra, som är ett vitaminrikt serum, förs ner i huden med hjälp av galvaniserad ström och en roller, som går jämnt över den berörda hudytan. Metoden gör att man helt slipper obekväma biverkningar som blåmärken, svullnad och smärta. Dessutom upplever du resultat redan efter första behandlingen.

Serumet slussas ned i huden och tillför stora mängder fukt och näring. Produktionen av kollagen och elastin, som är två av kroppens och hudens viktiga protein, stimuleras och förbättrar elasticiteten i huden. På så vis är infuzion ett bra val för att förebygga och reducera rynkor, jämna ut hudtonen, eliminera kråksparkar och andra fina linjer samt få bort mörka ringar under ögonen.

VAD ÄR INFUZION? – Infuzion ersätter nålen på sprutan med en patenterad kula, en Infuzer. Den definieras av sitt maximala flöde av lågspännings elektricitet över hårsäckar, svettkörtlar och talgkörtlar. När Infuzern rullas över delar av huden tränger den vitaminberikade hyaluronsyran genom porerna in i huden och fyller varje hudcell. Infuzion för in hyaluronsyra djupt genom dermis till subkutan vävnad.

Tack vare att Infuzion är en nålfri behandling är det lättare för oss att komma åt känsliga områden och därmed få ett fint resultat. Rollern kan fokusera på ett specifikt område betydligt bättre än vad tillexempel fillers kan, och metoden fördelar jämnt så att huden fylls ut på ett sätt som ser naturligt ut. Vi utför Infuzion-behandling i ansiktet, på halsen, bröstet och händerna.

Resultat redan efter en Infuzion-behandling

  • Förbättrar elasticitet och fasthet i huden
  • Motverkar ”håligheter” under ögonen
  • Behandlar mörka ringar runt ögonen
  • Motverkar yttorrhet och fina linjer
  • Minskar rynkor och kråksparkar
  • Förbättrar hudens lyster
  • Jämnar ut hudtonen och hudens textur

För att få ett optimalt resultat som håller i upp till sex månader, rekommenderar vi att man utför Infuzion-behandlingen tre gånger. Därefter krävs det att man underhåller huden var sjätte månad med en behandling.