Ansiktsbehandlingar

LYX - Topp till tå (fötter, massage och ansikte)

+

1750:-

90 min.

Den ultimata presenten!

Ljuvlig behandling för hela kroppen, när du vill njuta, koppla av och sväva bort en stund.

Vi startar med fotbad & fotscrub och fortsätter med relaxmassage för kroppen. Sedan avslutar vi med en uppfräschande rengörande ansiktsbehandling.

Massagen är med lite långsammare och mjukare massagegrepp, som passar alla.

Du väljer olja; Relax, Energy, Detox eller Muskelvärmande.

Boka

SPA Drömmen för ansikte och kropp

+

1750:-

90 min.

Perfekt som gåva till den stressade vännen eller till dig själv!

Ljummen aromatisk, avslappnande inpackning appliceras över kroppen och näringsrik olja masseras långsamt in över hela din kropp.

Under inpackningens verkningstid ligger du insvept i värmefilt och ditt ansikte får  rengöring, peeling, aromamassage och mask.

Boka

Lovely Face lift

+

995:-

70min

Här har Ann komponerat en ljuvlig ansiktsbehandling som innehåller hudanalys, rengöring, peeling, varma handdukar, lymfdränage, muskelmassage, käkledsmassage, lyftande akupressur, serum, mask och avslutande face lotion.

Produkterna väljs efter ditt huduttryck.

Min sköna facelift är en effektiv icke kirurgisk behandling för att minska tecknen på din huds åldrande.
Jag använder fina ekologiska ansiktsoljor och hudvårdsprodukter av bästa kvalitet och bearbetar ditt ansikte inkl. ögonområdet, skalp, hals och nacke med lymfdränage, muskelmassage och akupressur.

Behandlingen ökar din huds elasticitet och ger den ett riktigt lyft!

Minskar rynkor kring dina ögon, din panna och din mun samt minskar storleken på dina porer.

Det är en behandling för föryngring och vitalisering av huden. Den baseras på traditionell kinesisk medicin och är en av de populäraste ansiktsbehandlingarna runt om i världen just nu och är ett naturligt alternativ till kemisk behandling.

En behandling med ansiktsakupressur kommer att ge dig en känsla av välbefinnande och avslappning
Enligt traditionell kinesisk medicin går de flesta meridianerna genom ansiktet. Vid ansiktsbehandling med akupressur påverkas hela kroppen, t.ex. höjs immunförsvar och hormonfunktion. Stressen minskar och det psykiska välbefinnandet ökar – detta som bonus till att behandlingen får dig att se yngre och vackrare ut.

Boka

Ansiktsbehandling M Picaut

+

895:-

60 min.

Här är det M Picauts Signatur Massage som står i fokus, den är otroligt skön. Dränerar svullnader, ökar cirkulationen och avslutas med akupressur tryck.

Behandlingen börjar med dubbelrengöring ansikte och decolletage, peeling och allt tvättas av med varma härliga handdukar. En lång massage som sedan avslutas med lämplig peel of mask. (lugnande, renande, lyftande eller djupantiage). Brynplock ingår.

Vi arbetar med M Picauts lyxiga produkter som har en super effekt på pigmentsfläckar, röd hud och rynkor. Så värd att prova!

Du får ett synbart resultat direkt. Passar alla, då produkter går att anpassa även för den känsligaste huden.

Boka

Pure Cell treatment, Maria Åkerberg

+

1495:-

90 min.

Pure Cell Treatment tar vara på cellkärnans mest aktiva antioxidanter och sätter igång en unik uppbyggnad av huden, vars celler tillförs högintensiv näring på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Huden får ny kraft att reparera sig själv. Stamcellernas höga halter av antioxidanter ger huden omedelbar vitalitet och lyster, men viktigast är att de bygger upp huden på lång sikt, på cellnivå.

Behandlingen passar alla, men ger mest synligt resultat på mogen hud.

Detta gör Pure Cell Treatment:

• Ökar cellförnyelsen
• Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
• Skyddar huden mot fria radikaler
• Stimulerar kollagenproduktionen
• Bygger upp hudens skyddande syramantel
• Ger lyster
• Påskyndar reparationssystemet i huden
• Ökar vitalitet och spänst
• Ger både omedelbara och långsiktiga resultat

Levande stamceller från Rosenrot

Stamceller är ospecialiserade celler, vars slutliga funktion ännu inte har bestämts. Därför anpassar de sig och ger effekt på alla hudtyper och hudtillstånd. Hudens aktuella tillstånd avgör hur den ska använda stamcellernas näring för att reparera sig själv. Cellerna kommer inte från djur eller bakterier, utan är växtceller med ren livskraft från växtriket.

Rosenrot har sedan länge använts som en läkeväxt inom traditionell medicin, tack vare sina antiinflammatoriska egenskaper och sitt höga innehåll av antioxidanter. Som kosttillskott används den för att öka fysisk och mental prestation, motverka trötthet, stress och depression. Mångårig forskning och egen odling. Tidigare har användningen av stamceller i hudvård avfärdats eftersom ingen tidigare har lyckats hålla dem vid liv tillräckligt länge. Dessutom har det ansetts näst intill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Vår odling är resultatet av ett mångårigt samarbetsprojekt med ursprung från forskning vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp. Vi odlar stamcellerna i en skyddad miljö som anpassas för att de ska nå sin fulla potential med högintensiv näring.

Pure Cell Treatment passar alla, alltid

Det finns inga kontraindikationer som säger att man inte bör genomgå behandlingen vid specifika tillstånd. Eftersom stamcellerna anpassar sig till och verkar på det aktuella hudtillståndet, kan behandlingen göras på alla hudtyper. Den kan också genomföras när som helst på året när huden behöver stärkas och revitaliseras. Vi rekommenderar en professionell ansiktsbehandling var sjätte vecka, kompletterad med en god daglig hudvård hemma.

Behandlingsgång:

Trippelrengöring som tvättas bort med varm handduk, vit chokladpeeling, ansiktsmask med levande växtceller från rosenrot som även appliceras på händer och underarmar, ansiktsmasken tvättas av med varm handduk, hand och armmassage med vårdande och återfuktande handkräm och balm. Applicering av aha syra + rosenrotsceller igen, sedan djupgående och lyftande massage av ansikte, nacke och dekolletage med fuktgivande, utslätande ansiktsolja och stärkande balm. Efter det läggs en fuktgivande, stärkande och näringsrikt peel off mask med microalgen Chlorella. Behandlingen avslutas med utslätande ögonkräm och ansiktskräm.

Boka

Ansiktsbehandling klassisk

+

795:-

60 min.

En otroligt skön & härligt djupverkande behandling som ger huden mycket näring. Massage i ansikte, nacke & som släpper på spänningar och ökar cirkulationen. Passar alla då vi anpassar produkterna efter din hudtyp.

Rengöring, peeling, varm handduk, lättare porrengöring, massage i ansikte nacke och decolletage, mask, serum & kräm. Brynplock ingår.

Boka

Ansiktsbehandling Esse

+

895:-

60 min.

“Vår populäraste Behandling”

Det här är nya tidens lyxiga antiagebehandling, på ett hälsosamt vis. Här arbetar vi med Esses djupverkande produkter och anpassar produkterna efter din hudtyp.

Vi väljer vi mellan olika exklusiva ampuller med unika sammansättningar av probiotika, prebiotika och super effektiva verksamma afrikanska växtextrakt. För djup återfuktning, jämnare hudton, mer lyster och minskning av fina linjer – utan kemiska eller syntetiska tillsatser.

En behandling som passar mogen/normal, torr, känslig, solskadad, rynkig och åldrad hud. Återuppbygger och förbygger. Din hud blir sammetslen och djupt återfuktad.

Rengöring, mikrodermpeeling, varm handduk, lättare porrengöring, massage med exklusiv esse ampull, mask, ögonmask, serum & kräm. Brynplock ingår.

Boka

Esse Exclusion

+

595:-

30min

Här får du en exklusiv megados av levande probiotika.
Probiotikan ger dig ett överskott av goda hudbakterier, som gör huden strålande frisk och börjar producerar mer hyaluronsyra som ger mer fukt och mindre rynkor. Lugnar även rödhud och dränerar svullnader.

Behandlingsgång:
Rengöring, peeling, 5milj probiotiska bakterier masseras ner och efter det läggs en peel of ” exclusion-alginatmask ”

Denna behandling passar dig som vill ”resetta” huden och få en ny kick.
Används antingen i antiage syfte eller om du har problemhud som mild acne, rosacea eller perioraldermatit.

Boka

AHA-behandling Maria Åkerberg

+

495:- (kur pris 4ggr 1780:-)

Med 20% AHA-syra av sockerbetor.

Kur om 4 behandlingar, en gång per vecka rekommenderas för bästa resultat.

Med regelbundna behandlingar ser du minskning av fina linjer och du upplever en ökad lyster, en slätare hudstruktur, mindre synbara porer och en utjämning av ojämn pigmentering. Efter 4 behandlingar görs ett uppehåll på 4 veckor, där efter gärna en C-vitaminbehandling-40min. Huden får ej utsättas för sol eller rakning 24 timmar före behandling. Huden bör inte utsättas för sol eller peeling de närmsta 48 timmarna efter behandlingen.

Fördelar/resultat:

  • Din hud blir maximalt återfuktad, känns fräsch samt får bättre lyster genom peelingeffekten.
  • Stärker collagenfibrerna.
  • Rynkor, ärr och åldersfläckar minskar.
  • Har sammandragande effekt på stora porer, motverkar oren hud. Goda effekter på acnehud.
  • Naturlig AHA-syra, som vi använder går djupare ner i din hud än de syntetiskt framställda AHA-syrorna.

Resultatet blir strålande!

Hudtyp:

Vår naturliga AHA- syrabehandling passar alla hudtyper. Vid känslig, tunn överhud med ytliga blodkärl jobbar vi med AHA 10%.

Rengöring, aha peeling, mask & kräm.

Boka

Ansiktsbehandling Antirouge-Antistress

+

645:-

40 min.

Skonsam och stärkande ansiktsbehandling för dig med känslig, röd stressad hy samt för dig med eksem eller rosacea. Produkter med mineralolja och/ eller silikon stör direkt behandlingsresultatet. Produkterna anpassas efter känslighet och går att få doftfritt. Rengöring, mild peeling, varm handduk, lätt massage, mask, antirougeserum och kräm.

Fördelar/resultat:

  • Förebygger och reducerar röd hud – ytliga blodkärl.
  • Skyddar mot yttre påfrestningar.
  • Gör din hud mer motståndskraftig, sammetslen och klar.
  • Förbereder din hud inför en laser- eller ljusbehandling.
  • Underhåller och förbättrar resultatet efter en laser- eller ljusbehandling.

Hudtyp:

Passar alla hudtyper, även känslig och hud med rosacea. En antirouge- behandling kan göras året om.

Rengöring, mild peeling, varmhandduk, massage i ansiktet, mask & kräm.

Boka

Ansiktsbehandling lätt

+

525:-

30 min.

En lätt rengörande & uppfräshande behandling. Passar också bra som en första behandling för att se vilka produkter som passar din hud.

Rengöring, peeling, mask, serum & kräm.

Boka

Relax ansikte + massage

+

1150:-

80 min.

Storfavoriten!

Relax Ryggmassage 30min samt 50min uppfräschande /lugnande  rengörande, och återfuktande ansiktsbehandling, allt anpassad efter din hudtyp.

Rengöring, peeling, lång massage, mask och kräm.

Boka

Djuprengörande ansiktsbehandling

+

40min – 645:- / 60 min – 745:-

En mycket djuprengörande behandling med portömning. Även borttagning av milier. Bra behandling mot oren, fet hud, acne, finnar, milier, plitor och pormaskar.

Rengöring, peeling, varm handduk, portömning, mask, serum & kräm.

Boka

Ansiktsbehandling C-vitamin

+

645:-

40 min.

Här används Maria Åkerbergs produkter.

En behandling som passar solskadad, rynkig, åldrad, pigmenterad och torrhud. Återuppbygger och förebygger bruna pigmentsfläckar. Massage i ansikte med patenterat stabilt C-vitamin serum. Huden får direkt en fin lyster. Passar speciellt bra innan och efter en solsemester.

Rengöring, peeling, varm handduk, massage, mask, serum & kräm.

Boka

Ansiktsbehandling energi

+

1025:-

80 min.

En riktigt skön och djupverkande ansiktsbehandling, där energi och muskelpunkter berörs i ansikte, nacke och dekolletage. Släpper på spänningar och frigör energier.

Lättare lymfstrykningar och fotmassage ingår. Denna behandling är en underbar upplevelse och passar alla hudtyper då vi anpassar produkter efter hudtyp. Brynplock ingår.

Rengöring, peeling, varm handduk, lättare porrengöring, lång massage, fotmassage, mask, serum & kräm.

Boka

Avslappnande ansiktsmassage

+

525:-

30 min.

En djupgående ansikts-, nack- och dekolletagemassage. Massagen lämpar sig väl även för dig med spänningar i nacke och ansikte, samt besvär med huvudvärk. Eller om du bara vill ha en skön massage stund.

Boka

Beautiful mama

+

1750:-

90 min.

En helt fantastisk behandling med underbara ekologiska hudvårdsprodukter. Anpassad för dig som är gravid. Fotbad, fotscrub, filning. Kroppsmassage och ansiktsbehandling. Rengöring, peeling, mask, ansikts- och skalpmassage samt härlig face lotion.

Produkterna anpassas efter just din hudtyp. Uppge gärna vid bokning vilken vecka du är i samt om du har några besvär.

Boka

Prova vår nya fantastiska Ansiktsbehandling M-Picaut 60min

Superhärligt lyftande, kolla bilderna runt ögonen:-) och den jämnar ut hudtonen fint. Efter bara en behandling!

Eller om du är nyfiken på Esse, hudvårdsmärket från Sydafrika som var först i världen med levande bakteriekultur. Underbar behandling som gör dig helt sammetslen och ger dig ett överskott av goda bakterier. Passar alla.