Behandlingar

Våra ansikts och kroppsbehandlingar utförs av diplomerad personal. Utbildade på Axelsons i Stockholm, till ekologiska-Hudvårdsterapeuter och cert Massörer.

Våra frisörer är traditionellt utbildade, då det inte finns någon ekologisk utbildning. Vi har under 12 års tid arbetat fram ett eget miljökoncept, då de kemiska behandlingarna inom hårvården är svåra att få ekologiska. Till de kemiska behandlingarna använder vi idag produkter från Organics. De är de minst giftiga produkterna vi hittar på marknaden, som ger ett professionellt resultat.

 

Maya, Annakarin, Mikaela, Felicia, Angelika, Sanna, Mia

 

Vi är även internt utbildade av de produktserier vi säljer och går på löpande utbildningar. Förutom sköna behandlingar, så kan vi idag försöka hjälpa till med problem såsom torrhet, hudrodnad, akneliknande besvär, eksemliknande besvär, rynkor, solkänslighet, torra/sköra slemhinnor. Även hårbottenbesvär som till exempel klåda,håravfall, mjäll, rodnad, beläggningar och torrhet.

Ekolea bedriver även kliniska studier åt Q for skin. Du kan alltid boka kostnadsfria konsultationer med oss!

Vi använder produkter från Q for skin, M Picaut, Maria Åkerberg, Esse,Organics och Crearome i våra behandlingar. Vi har valt dessa märken då vi anser det tryggt och säkert. De är fria från mineraloljor, parfymer, silikoner, nanopartiklar, allergena konserveringämnen etc..

Schampo, balsam och styling är ekologiska och vi använder märken som John Master, Derm Organic, Desert Essence, Q for skin, Maria Åkerberg. De är fria från mineraloljor, parfymer, syntetiska ämnen, nanopartiklar, parabener, allergena konserveringsämnen etc.

Varmt Välkomna in till oss!